Ik ben Karin Mulder en met veel enthousiasme zal ik vanaf juli starten als Life Coach in de mooie praktijk van Prana Massagetherapie.

Op deze locatie zal ik Life Coaching Aan Tafel geven en de workshop Jouw Muziek Jouw Verhaal aanbieden. Naast deze locatie is Fladder Coaching tevens te vinden in de bosrijke omgeving van Huis Ter Heide (Drenthe) Dit is de locatie voor het Wandelend Coachen.

Fladder Coaching kan je inschakelen als je bijvoorbeeld:

– Niet happy bent met jezelf, in je relatie of baan

– Niet goed kan genieten of ontspannen

– Te veel nadenkt en piekert

– Constant stress voelt

– Niet goed weet wat je wilt

– Meer aan het overleven bent dan aan het leven

We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en aan het eind van het traject kijken we terug op jouw proces en de daarbij gestelde persoonlijke doelen. Vervolgens kan je vol zelfvertrouwen jouw eigen pad volgen!

Het is jouw ontdekkingsreis die ik ondersteun als coach. Stap voor stap, op jouw tempo.

Voor vragen en/of aanmeldingen kan je mailen naar info@fladdercoaching.nl of bellen naar 06-18298047

WORKSHOP
Op vrijdag 19 juli zal de eerste workshop ‘Jouw Muziek Jouw Verhaal’ plaatsvinden. Tijdens deze workshop gaan we luisteren naar de ingebrachte liedjes/muziekfragmenten van de deelnemers en luisteren we naar hun verhaal met de bijbehorende emotionele betekenis voor jou als deelnemer. Wat maakt dat je dit nummer uit hebt gekozen, wat doet het met jou en wat zou je hierover willen vertellen? Een voorbeeld kan zijn dat het nummer je doet denken aan een overleden familielid welke veel voor jou heeft betekend of het geeft je meer zelfvertrouwen doordat je (in een groep) iets over jezelf verteld.

Deze workshop is voor 2 tot maximaal 5 personen en zal plaats vinden in Haren. Zowel individuele aanmelding is mogelijk als met meerdere personen.

Meer informatie over deze workshop en alles omtrent de Life Coaching is te vinden op www.fladdercoaching.nl