Mijn naam is Christina Pokhodilo. Met Lijve Praktijk voor Lichaamsgerichte Coaching ga ik vanaf 1 juli op maandag en donderdag aan slag in de mooie praktijkruimte van Prana Haren. Om de samenwerking met Prana Haren te vieren heb ik voor alle relaties een mooie aanbieding. Lees verder om te zien of het wat voor je is en hoe je hier gebruik van kan maken. 

Is het wat voor jou?
Je bent een intelligente, onafhankelijke en sterkte vrouw. In ieder geval zo zien anderen jou. Aan de buitenkant heb je het helemaal voor elkaar: goede carrière, een zorgzame moeder en een attente geliefde. Je bent sociaal actief en staat altijd klaar voor een ander.

Dan is er je binnenwereld. Je voelt hoe de faalangst aan je vreet. Achter je perfectionisme zit een diepe angst voor afwijzing, niet goed genoeg gevonden worden. Je houdt alle ballen in de lucht om die angst te verbergen en niemand een reden te geven commentaar te hebben. Dit lukt je goed maar put je ook uit. Gepieker houdt je uit je slaap en weerhoudt je van gefocust werken. De druk van alles perfect willen doen bezorgt je fysieke klachten zo als rug- en schouderpijn. Je bent prikkelbaar en reageert je stress steeds vaker af op je kinderen en je geliefde. 

Je wil je zo graag vrij maken van het gepieker. Vrij van het gevoel niet goed genoeg te zijn. Je wil weer ontspannen in het leven staan en voluit plezier hebben. 

Wat kan je verwachten?
Ik zie het lichaam als de ingang om verandering in je gedachten, gevoel en gedrag in gang te zetten. Met onderzoekende vragen gericht op je gevoel en lichamelijke sensaties ga je ontdekken hoe jouw lijf met jou communiceert. Aandacht, vertraging en een nieuwsgierige houding zijn de sleutelwoorden. Ik werk met Rebalancing massagetechnieken, houdingen uit de Yin Yoga en verschillende bewegingsoefeningen om je bewust te laten worden van hoe je via je lijf meer focus, vertrouwen en ontspanning kan ervaren.

De opgedane inzichten en oefeningen tijdens de sessies neem je mee naar huis om in het dagelijkse leven toe te passen. Stap voor stap bevrijd je jezelf van het keurslijf van je perfectionisme en angst voor afwijzing. Je weet wat voor jou werkt. 

Je voelt je krachtig, relaxed en open voor echt contact met je omgeving. 

Aanbod voor jou
Wil je aan de slag met je perfectionisme, faalangst en het gevoel van niet goed genoeg zijn? Voor iedereen die zich aanmeldt met de verwijzing naar deze nieuwsbrief krijgt tijdens de maand juli 50% korting op één sessie. Je betaalt geen 90 euro, maar 45 euro voor een sessie van 1,5 uur. Meld je je vóór 1 juli aan krijg je ook de tweede sessie voor 45 euro. 

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe website. Wil je gebruik maken van het aanbod stuur dan deze nieuwsbrief door naar lijvecoaching@outlook.com of neem contact op via 06-42731847

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!