“Een aandachtvolle massage. Dat is wat iedere ‘new-mom’ verdient!”

Mama massage in Haren

Je lichaam heeft veel te verduren gehad de afgelopen tijd. Wanneer je net moeder bent geworden gebeurt er best veel wat je zowel lichamelijk als emotioneel mag verwerken. Het moederschap brengt  je veel mooie momenten. Hoe is het voor jou als je het soms wat anders ervaart?  Je lichaam registreert hierbij alles. Signalen van vreugde, en blijdschap van de komst van jouw kindje in jullie gezin. Aan de andere kant zul je soms ook onzekerheid, angst en stress voelen.

In je kraamtijd kan het best wel eens voorkomen dat lichaam en geest door alle (hormonale) veranderingen, door een heftige bevalling of keizersnede uit balans is. Er ontstaat wat onbalans. Hierdoor verliest het lichaam zijn natuurlijke, stromende eenheid en dit kun je merken. Je kunt dit bijvoorbeeld voelen als stijfheid of slapte, als spanning of vermoeidheid, als pijn of hevige emoties die je zomaar overvallen.

Een mama massage kan je op dit soort momenten goed ondersteunen om zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen. Een momentje speciaal voor jou, om ook even weer met alle aandacht bij jezelf en je lichaam te zijn.

Mama-massage voor €62,00

Wil je een mama massage reserveren? Een eerst kennismakingsmassage kost €62,00 en kan worden ingepland op de woensdag of vrijdag. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Mama massage

Wanneer is mama massage geschikt?

Herken je dit?

  • Ik heb veel rug en bekkenklachten door na mijn bevalling gekregen
  • Ik ben al een tijdje terug bevallen maar  voel me nog steeds heel erg emotioneel en wiebelig
  • Ik heb onverklaarbare (hormonale) klachten. Door hoofdpijn, slaapproblemen en spanningsklachten kan ik niet echt genieten van mijn kraamtijd
  • Ik kijk uit naar ‘me-time’ en om me even helemaal te ontspannen.
  • Ik heb een heftige bevalling / keizersnede gehad en merk dat ik behoefte heb om meer aandacht aan mijn lichaam te geven

Ontdek de new mom massage!

Wil je het zelf ervaren? Een eerste massage kost €62,00 en kan worden ingepland op de woensdag. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Hoe werkt de massage?

De eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak is er tijd om jouw specifieke situatie door te nemen. Met jouw situatie in beeld spreken samen ook over hoe jij je voelt en en waar klachten of spanningen zich bevinden. Dat is de basis voor een aandachtvolle massage.

Speciale massagetafel

Je krijgt een massage op onze speciale pre-natal tafel. De massagetafel wordt altijd erg gewaardeerd door de uitsparing voor  buik en borsten. Geef je borstvoeding? Dan kunnen je borsten extra gevoelig zijn. Met deze uitsparing is het mogelijk om gewoon op je buik te liggen en (ook) een uitgebreide rugmassage te ontvangen. Ook handig als je zwanger bent en een zwangerschapsmassage wilt ontvangen!

Aandacht 

Tijdens de massage zul je merken dat er veel aandacht is. Je begint de sessie met een potje thee, welke geslecteerd is voor jouw gemoedstoestand.  Tijdens de massage kom je tot rust in de fijne sfeer in de praktijk in een sfeervolle boerderij.

Praktisch & Tarief

De massage sessie duurt in totaal 60 minuten en is in te plannen op de woensdag of vrijdag.

Een Mama-massage kost €62,-.

Mama massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Na afloop kun je met pin betalen.