“Echte aandacht voor je lichaam” 

Ontspanningsmassage Haren

Een rustpunt in je drukke leven. Aandacht voor je pijnlijke schouders, je zeurende rug en en op verzoek een ‘diepere’ behandeling van triggerpoints of ‘probleem gebieden’. Ook zonder klachten is het fijn om zo nu en dan diepe ontspanning te voelen.

Ontdek ontspanningsmassage! 

Wil je een ontspanningsmassage reserveren? Een kennismakingsmassage kost €62,- en kan worden ingepland op woensdag of vrijdag. Een ontspanningsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Een kennismakingsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ontspanningsmassage

Wanneer is deze massage geschikt?

Herken je dit?

  • De laatste tijd ervaar ik veel (onder) rug klachten
  • Ik heb veel aan mijn hoofd en wil even weer aandacht voor mijn lijf en écht ontspannen.
  • Ik heb onverklaarbare klachten. Door hoofdpijn, slaapproblemen en spanningsklachten ben ik al een tijdje niet mezelf.
  • Ik kijk uit naar ‘me-time’ en om me even helemaal te ontspannen.
  • Ik herstellende van ziekte/ burn-out en merk dat het het fijn is om nu extra aandacht aan mijn lichaam te geven

Ontspanningssmassage reserveren €62,00 

Wil je een ontspanningsmassage ervaren? Een kennismakingsmassage kost €62,-. De massages kunnen worden ingepland op woensdag of vrijdag. Deze massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

De eerste afspraak

Bij je eerste afspraak is er de tijd om te kijken waar je specifieke behoefte ligt. We spreken samen over hoe jij je voelt en en waar klachten of spanningen zich bevinden. Dat is de basis voor een speciaal op jou afgestemde massage.

Aandacht 

Tijdens de sessie is er aandacht. En dat merk je. In de speciale aandacht voor jou. Je begint met een potje thee, speciaal geslecteerd voor jouw gemoedstoestand. Je komt tot rust in de fijne sfeer in de praktijk in de boerderij in het centrum van Haren.

Praktisch en tarief

De massage duurt 50 minuten en de totale sessie ongeveer 1 uur. Deze massage kan worden ingepland op iedere woensdag en vrijdag.

Een kennismakingsmassage kost €62,-.

Ontspanningssmassage bevat geen therapeutische aandacht en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Na afloop kun je met pin betalen.