Vakantie en uitgeput; check in bij jezelf

Een aantal weken vrij….je hebt er zo naar toe geleefd. En de afgelopen weken heb je nog eens een extra tandje bijgezet, je hebt keihard gewerkt om de eindstreep te halen. En ja, je hield het vol met een aantal weken vrij in het vooruitzicht.

En toen was het zover…eindelijk vakantie…  maar wat merk je nu? Je lichaam laat je compleet in de steek! Je voelt je ziek, uitgeput en leeg. Je lichaam doet pijn en je kunt helemaal niet ontspannen. Zo had je de eerste weken van je vakantie niet voorgesteld!

Ben je te ver over je grenzen gegaan? Heb je de afgelopen periode te veel van jezelf gevraagd? Het is nu belangrijk om die vermoeidheid, leegte, onrust en emotie toe te laten.  Geef jezelf en je lichaam de liefdevolle aandacht die het nu nodig heeft. Laat de lijstjes en het plannen van nog meer sociale uitjes even los. Check in bij jezelf!  Wat is nu belangrijk voor jou?  Vind je het moeilijk om jezelf de complete aandacht te geven? Een holistische massage kan je hierin ondersteunen.

Wat is een holistische massage?
Een holistische massage is niet alleen op het lichaam gericht maar kijkt naar jou als compleet mens. Klachten en emoties worden niet ‘weggemasseerd’ maar aangeraakt met als resultaat ruimte voor zelfbewustzijn en leefpatronen. Vanuit deze ruimte ontstaat ook ruimte voor ontspanning, herstel en preventie van ziekte en stress.

Wil je het eens proberen?
Maak gebruik van een kennismakingsactie.

  • 1 holistische massage voor 39,50 (normaal 60,00)

(1 massage per persoon)

De aangegeven tijdsduur is inclusief een voorgesprek. Hier kijken we samen vanuit de holistische zienswijze naar je algemene gezondheid en eventuele klachten. Hierna volgt een massage van 45 minuten en we eindigen met een nagesprek.