Eindelijk was het zover! Prana Haren is verhuisd naar de boerderij aan de Kromme Elleboog 5. Het was even afzien de laatste weken. Naast het werk hebben we in alle vrije uurtjes gewerkt in de nieuwe praktijk. Daarbij gaf mijn lichaam op den duur aan dat het genoeg was en ben ik dik twee weken door de griep geveld. Uiteindelijk is het af en ben ik blij met het resultaat. Het is een ontzettend fijne ruimte, met wachtruimte en eigen ingang.

Op deze prachtige plek ben je welkom voor massagetherapie. Of het nu gaat om eens weer tijd en aandacht aan je lichaam te geven, of om je te ondersteunen tijdens of na een heftige gebeurtenis in je leven of ziekte. Ik ben er voor je om met je mee te kijken, om je uit te nodigen om weer eens te voelen hoe het in je lijf is.
Om gewoon ook weer eens nieuwsgierig te mogen zijn naar dat wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Dat hoeft niet altijd heel diepgravend en heftig te zijn. Dat mag ook rustig snuffelend aan de oppervlakte;)

Massagetherapie kan daarom ook ontspannend zijn.Daarover is soms nog wel eens verwarring merk ik als ik vertel over massagetherapie. ‘Is dat niet heel heftig?”  “Ik ben bang dat ik heel erg verdrietig wordt en dat wil ik niet.”  Ik kan je vertellen; dit is precies waar massagetherapie over gaat. Om juist eens aanwezig te zijn bij die weerstand om verdriet te voelen. Dàt is wat er namelijk vaak onderhuids bekneld gaat zitten. Zich vastzet in je lichaam. Dat voel je in je spieren, gewrichten en als het langer duurt kan het zelfs resulteren in ziekte en of functieverlies.

Tijdens een eerste gesprek kijken we naar je wens en je verwachting van de sessies. Aan de hand hiervan kijken we samen welke massage het meest passend is. Door eens helemaal weer bij je lichaam te zijn ontstaat er juist ruimte in je lijf. Ruimte om ook te ontspannen. En niet alleen tijdens de massage. Je neemt dit gevoel mee naar huis. Dat krijg je er dan weer als extra bonus bij;)