“Tijdens jouw zwangerschap. Aandacht voor je veranderende lichaam” 

Zwangerschapsmassage Haren

Wanneer je moeder wordt breekt een spannende tijd voor je aan. Je merkt het vaak al in het begin van je zwangerschap aan je  je veranderende lichaam. Maar ook emotioneel en mentaal valt het je op dat er van alles gebeurt in je lijf.

Je lichaam registreert alles. Signalen van vreugde, en blijdschap van de komst van het groeiende mensje in je buik maar ook onzekerheid, angst en stress laten zich ergens in je lichaam voelen. Lichaam en geest vormen één geheel. Dat is ook het uitgangspunt vanuit waar wij werken tijdens zwangerschapsmassage.

Gedurende je zwangerschap kan het best wel eens voorkomen dat lichaam en geest door alle (hormonale) veranderingen uit balans is. Er ontstaat stagnatie. Door stagnatie verliest het lichaam zijn natuurlijke, stromende eenheid en dit kun je merken. Je kunt dit bijvoorbeeld voelen als stijfheid of slapte, als spanning of vermoeidheid, als pijn of hevige emoties die je zomaar kunnen overvallen.

Een zwangerschapsmassage kan heel ondersteunend zijn in deze periode waarin er zoveel in je lichaam verandert. Een moment van rust en alle aandacht voor dat wat er in je lijf gaande is.

Ontdek zwangerschapsmassage voor €62,00

Wil je een zwangerschapsmassage reserveren? Een kennismakingsmassage kost €62,- en kan worden ingepland op woensdag of vrijdag. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Zwangerschapsmassage

Wanneer is zwangerschapsmassage geschikt?

Herken je dit?

  • Tijdens mijn zwangerschap ervaar ik veel (onder) rug klachten
  • Nu de bevalling dichterbij komt, merk ik dat ik me wat onzeker en angstig voel. Ik wil mijn lijf weer vertrouwen en rust ervaren.
  • Ik heb onverklaarbare (hormonale) klachten. Door hoofdpijn, slaapproblemen en spanningsklachten kan ik niet echt genieten van mijn zwangerschap
  • Ik kijk uit naar ‘me-time’ en om me even helemaal te ontspannen.
  • Ik ben zwanger geworden na een intensief medisch traject en merk dat het het fijn is om nu extra aandacht aan mijn lichaam te geven

Zwangerschapsmassage reserveren €62,00 

Wil je een zwangerschapsmassage ervaren? Een kennismakingssessie kost €62,00. De massages kunnen worden ingepland op woensdag of vrijdag. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Hoe werkt een zwangerschapsmassage?

De eerste afspraak

Bij je eerste afspraak is er ruim de tijd om te kijken waar je specifieke behoefte ligt. We spreken samen over hoe jij je voelt en en waar klachten of spanningen zich bevinden. Dat is de basis voor een speciaal op jou afgestemde zwangerschapsmassage.

Speciale zwangerschaps massagetafel

Je ontvangt een zwangerschapsmassage op onze speciale pre-natal tafel. Deze massagetafel heeft een uitsparing voor je buik en ook voor je borsten. Met deze uitsparing is het gewoon mogelijk om een uitgebreide rugmassage te ontvangen. Vooral wanneer je al wat verder in je zwangerschap bent, kan een rug massage met aandacht voor je rug en bekken gebied heel welkom zijn. Ook fijn als je al bent bevallen en je van een mama massage wilt genieten!

Aandacht 

Tijdens de sessie is er aandacht. En dat merk je. In de speciale aandacht voor jou. Je begint met een potje thee, speciaal geslecteerd voor jouw gemoedstoestand. Je komt tot rust in de fijne sfeer in de praktijk in de boerderij in het centrum van Haren.

Praktisch en tarief

De massage sessie duurt 60 minuten en kan worden ingepland op iedere woensdag.Vanaf je tweede trimester kun je bij ons terecht voor een zwangerschapsmassage.

Een kennismakingsmassage kost €62,-.

Zwangerschapsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Na afloop kun je met pin betalen.